همه روزه شاهد درج عکسهايي از کودکان و نوجوانان در جرايد رسمي کشور هستيم که بدون اطلاع والدين، خانه و کاشانه خود را ترک نموده و به ديگر سخن اقدام به فرار از خانه نمودهاند و چشمان مضطرب خانوادهاي را بيصبرانه در انتظار بازگشت خويش به دور انداختهاند.
البته اين تنها بخش کوچکي از جامعه آشنا با مطبوعات را شامل شده که دسترسي به جرايد داشته و با درج آگهي در آن، ملتمسانه مردم را در يافتن فرزند خويش به استمداد طلبيدهاند در صورتيکه بسياري از خانوادههاي بحران زده آشنايي چنداني با جرايد نداشته تا بنابر دلايلي!
همچنين مشخص نيست از ميان فراريان نوجوانان، چه تعدادي دوباره پس از برخورد با مشکلات خود به منزل مراجعت ميکنند؟ يا آنکه بوسيله نيروهاي انتظامي دستگير شده و به والدين تحويل ميگردند؟ يا با در پيش گرفتن کاري شرافتمندانه مستقل از والدين خانواده به زندگي خود ادامه ميدهند؟ وتعداد زيادي نيز پس از ارتکاب جرمي دستگير شده و پس از تشکيل پرونده تحويل کانون اصلاح و تربيت گرديده تا اقدامات تعليمي و تربيتي لازم در مورد آنان صورت گيرد و اين تنها قسمتي است که در صورت همکاري مقامات زيربط در آگاهي آمار دقيقي دارد که متاسفانه ارايه نگرديده است.
و از آنجا که آموزش، سنگ ابتدايي زندگي را بنا خواهد نهاد پس بايد به آن بعنوان هدفي برجسته نگريست و تلاش کرد که نيازهاي آموزشي شناسايي، معرفي و مورد سنجش قرار گيرند تا بتوان راهکارهايي دقيق براي برطرف نمودن اين نيازها ارايه دادو بايد خاطرنشان کرد که در صورت برآوردن نيازهاي روحي و ملاي و احساسي دختران، ميتوان به آموزشي کامل و همه جانبه و بدون نقص اميدوار بود که اين مهم، خود نخستين و اساسيترين راه پيشرفت و تکامل جامعه ميباشد.
منبع : دنلود تحقيق بررسي علل فرار دختران
درباره این سایت